Bruidsvisagie

Een van de meest bijzondere dingen om te doen vind ik de make-up van een bruid. We overleggen tijdens de proefmake-up wat je wensen zijn en waar iemand zich goed bij voelt. Dat kan van heel subtiel tot glamour. Naast make-up kan het haar en de nagels natuurlijk ook worden verzorgd. 

Photoshoots

Hoe leuk is het om met een team mensen die allemaal een passie hebben voor hun vak, toe te werken naar een mooi eindresultaat?! Heel erg leuk als je het mij vraagt. In dit portfolio ziet u een aantal voorbeelden van fotoshoots. Maar ook gelegenheden zoals modeshows en miss verkiezingen zijn mij niet vreemd. 

Behandelingen

Terwijl jij lekker ontspannen in de stoel ligt verzorg ik de beauty behandeling waar jij behoefte aan hebt. Ik werk met verschillende merken waarin een optimaal resultaat centraal staat en jij nog mooier de deur uit gaat dan je al binnen kwam. Ik streef ernaar om je rust en warmte te geven, is deze soms drukke wereld.