Ik ben Lisa Postma, eigenaresse van Lisa visagie sinds oktober 2017, ik ben 25 jaar en woon in Surhuisterveen. Al van jongs af aan intrigeerd mij zo ongeveer alles wat met beauty te maken heeft. Zo lakte ik bijv. op de middelbare school de nagels van mijn klasgenootjes al in het kantoor van mijn vader. De opleiding tot schoonheidsspecialiste was dus geen verrassende keus. Tijdens deze opleiding kreeg ik visagie les en ik dacht, dit is het, hier wil ik mij in specialiseren! Dus dat deed ik, ik volgde de combinatie opleiding visagie en haarstyling aan de face facts academy. En na een jaar werken, besloot ik de zolder om te bouwen tot een beautysalon. 

Doormiddel van dit portfolio wil ik graag laten zien wat ik gedaan heb wat betreft fotoshoots. Maar hier houd het zeker niet op! ik geef namelijk ook schoonheidsbehandelingen en doe naast fotoshoots ook de visagie en haarstyling bij bijv. missverkiezingen, modeshows en bruiloften.

Inmiddels bestaat Lisa visagie al een tijdje en heb ik in de jaren al heel wat behandelingen mogen geven. Een overzicht van deze behandelingen en de tarieven zijn te vinden onder het kopje tarieven. Benieuwd naar de eindresultaten van mijn behandelingen? Neem dan een kijkje op mijn instagram account: @Lisavisagie.nl