Bruidsvisagie proces

Het plannen van jou proefsessie begint met een digitaal overleg via WhatsApp of een telefoontje waarin vragen zoals: wat is de datum, wat zijn de prijzen en wat verwacht je, worden besproken. Daarna plannen we de proefmake-up in. Dit is vaak zo’n 2 tot 3 weken voor de bruiloft (alles in overleg). Ook wordt het regelmatig gepland op de dag van het proefkapsel, dit is natuurlijk ook mogelijk bij Lisa visagie. 

De dag van de proef sessie! We hebben dan kennis gemaakt, maar hoe begin je met de make-up en/of het haar? Eerst kijken we weer naar de ideeën, wat vind je mooi, wat wil je uitstralen en wat past bij jou? Hier kijken we samen tijdens het eerste overleg al naar, maar herhalen kan geen kwaad. Ik begin dan subtiel, er kan altijd meer bij. En ja het is soms zoeken als je normaal geen of bijna geen make-up draagt, maar we vinden altijd een oplossing. Als het dan is zoals je voor ogen had, is het tijd voor foto’s en het bespreken van de loop van jullie trouwdag. Vervolgens zie ik jou op de grote dag op een door jou gekozen locatie en tijdstip en word jij omgetoverd tot bruid! 

Heb je familieleden, vrienden of andere bruiloftsgasten die ook graag in de watten willen worden gelegd? Geen probleem, als het in jullie planning past zorg ik dat ik ook hen van visagie en/of een mooi kapsel voorzie.